KRIJOHET KOMITETI PËR MBROJTJEN DHE REHABILITIMIN E QENIEVE NJERËZORE.Java kundër trafikimit të qenieve njerëzore vijon me zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme.

Këtë radhe një sërë aktorësh, prefektura e qarkut Shkodër dhe organizata të ndryshme kanë zhvilluar një tjetër fushatë sensibilizuese. Sekretarja e prefekturës Felek Kasemi thotë se është krijuar komiteti anti-trafik.Sekretarja e prefekturës thotë se gjatë vitit 2014 janë 13 raste të trafikimit të qenieve njerëzore.Organizata “Word Vision” prezantoi një aplikacion të ri ku të gjithë mund të raportojnë në rast bien në gjurmët e trafikimit të ndonjë personi.Në ditët në vijim do të ketë të tjera aktivitete që do të zhvillohen në kuadër të sensibilizimit kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/gnm83qr0a28?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNDËRRON JETË BENJAMIN BREDLI
Artikulli tjetërLUFTA KUNDËR KANCERIT TË GJIRIT