Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se të gjithë ata që duan të ndihmojnë banorët e prekur nga tërmeti duhet të depozitojnë ndihmat e tyre në përmes aplikacionit E Albania.

“Kemi përgatitur një adresë të vetme në platformën E Albania për të gjitha ndihmat e dhe kontributet e cila mundëson inventar dhe transparencë të plotë. Ajo ka tre rubrika, njëra është rubrika e dhurimit online të çfarëdo shume që i lind në zemër secilit”, tha Rama.