Ne nje mbledhje te organizuar organizata e lanc m.madhe ka nderuar me certifakete nderi patriotin dhe luftetarin e qytetit te koplikut pas vdekjes per Z. Zek Zenel Duli te cilit gjate luftes nacional clirimtare i eshte djegur shtepia per mbrojtjen e atdheut.

Kryetari i Lancit M.Madhe Myftar Metaj i ka dorezuar certifikaten e nderit te orhganizates se veteranve vajzes se patriotit Zek Zeneli, zonjes Bedrie Bishja Zeneli. Me pas ka pershendetur dhendrri shtepise Zeneli, Deli Bishja i cili ka botuar nje liber se bashku me basheshorten Bedrie Bishja.