Zv/Kryeministrja Senida Mesi dhe Ambasadorja greke ne Shqiperi Eleni Surani kane qene mengjesin e se premtes te pranishme ne gjimnazin e Shkodres “28 Nentori”.Ata kane dhuruar kompjutera per laboratorin e informatikes ne kete gjimnaz. Zv kryeministrja Senida Mesi tha se ne kontakt me drejtorine e kesaj shkolle kishte mesuar lidhur me kete nevoje te shkolles dhe me pasi ia kishte diskutuar mabasadores se shtetit fqinj tek e cila kishte gjetur mbeshtetjen e menjehershme.

 “Une jam nene dhe tek keto fytyra shoh femijet e mi te cilet kane nevoje te njihen me teknologjine dhe me horizontin qe ofron ajo”u shpreh ambasadorja Greke ne Shqiperi. Zv kryeministrja Mesi ka qene vete nxenese e ketij gjimnazi elitar qe sic e thote edhe vete kthehet perhere me shume deshire dhe vecanerisht me projekte qe sjellin standarte ne zhvillimin e procesit mesimor aty.