Presidenti i Republikës, Ilir Meta është shprehur se mbështetja buxhetore për pandeminë në raport me Prodhimin e Brendshëm Bruto, vazhdon të jetë më e ulëta në rajon dhe në botë.

Më tej thekson se ka qenë kjo arsyeja përse nuk ka dekretuar me shpallje “Miratimin e buxhetit faktik të vitit 2020”.

“Mbështetja buxhetore direkte për pandeminë, në raport me Prodhimin e Brendshëm Bruto, vazhdon të jetë më e ulëta në rajon dhe në botë. Për këtë arsye nuk mund ta dekretoja me shpallje “Miratimin e buxhetit faktik të vitit 2020”, tha më tej Meta.

Artikulli paraprakNGJARJA NË FIER/ SHKRUAJNË MEDIAT GREKE: TMERR NË SHQIPËRI…
Artikulli tjetërBASHA FLET HAPUR: KEMI VETËM 2 ZGJIDHJE, TË JEMI PARTI E PRANUESHME OSE TË SHPALLEMI NON-GRATA