Një reportazh kushtuar “Panairit  të 17’të të librit , zhvilluar në datat 12-16 nëntor në Pallatin e Kongreseve . 
Në Star Plus Tv do të njiheni me botimet e reja te këtij viti , me problematikat që ky panair shfaqi , me risitë dhe intervistat  ekskluzive , me autoret me ne zë.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ussOpHSzUEU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSFIDAT E BUJQESISE, 2014-2015
Artikulli tjetërSHQIPËRIA HUMBET ME ITALINË