RIKTHEHET NË SKENËN E TEATRIT “MIGJENI” NË 80 VJETORIN E LINDJES

Një rikthim pas 18 vitesh në skenën të cilën kaloi një jete, por sot për te festuar me miqtë dhe koleget e tij 80 vjetorin e lindjes. Artisti i merituar Paulin Preka i dhuroi Shkodrës dhe artdashësve një mbrëmje te mbushur me emocione dhe nostalgji.