Partia Demokratike depozitoi sot në Prokurorinë e Tiranës kallzim penal për projektin korruptiv sipas saj të Unazës së Re.

Padia u depozitua nga ish-deputeti Klevis Balliu dhe sekretari për çështjet ligjore në PD, Çlirim Gjata dhe përmes saj Partia Demokratike i kërkon prokurorisë nisjen e hetimeve dhe pezullimin e punimeve deri në përfundimin e hetimeve.

Balliu: Bëmë kallëzim penal për projektin e korruptuar që po bën genocid te Unaza e Re.Ky projekt ka vetëm një qëllim, kullat dhe jo rrugën.