KRAJA: SITUATA NORMALE, VETERINARËT DHE VETË FSHATARËT NË GATISHMËRI. Drejtoria Rajonale e Bujqësisë bën të ditur se është në gatishmëri në rast të një situate emergjente.

Janë përcaktuar vendet ku do të çohen bagëtitë në rast se ka prurje të mëdha të ujrave në zonën e NënShkodrës. Kjo bëhet e ditur nga Selim Kraja, përgjegjës i sektorit të veterinarisë në drejtorinë e bujqësisë. Tashmë qoftë drejtoria e bujqësisë por edhe vetë fermerët kanë eksperiencë sa i përket përmbytjeve ndaj ndërgjegjësimi dhe kujdesi është më i madh.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/GUeZxbvA7_w” frameborder=”0″ allowfullscreen ]