Në 19:00 ka përfunduar zyrtarisht afati i votimit për kryebashkiakët dhe këshillat bashkiakë që do të drejtojnë 61 bashkitë për 4 vitet e ardhshme. Votimi përtej orarit zyrtar vijon vetëm aty ku ka ende votues.

Artikulli paraprakVENDORET 2023, KQZ: DERI NË ORËN 18:00 KANË VOTUAR 36.39%!
Artikulli tjetërESHTE KERCENUAR ISH KREU I KOMUNES SHENGJIN SALVADOR KACAJ, PERFAQESUES I OPOZITES