Partia Socialiste njofton mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të PS-së. Sekretari i Përgjithshëm i PS-së, Bledi Çuçi njoftoi se mbledhja do të mbahet të dielën e 11 shkurtit ora 10:30, tek kompleksi “Xibraku”.

Të nderuar anëtarë të Asamblesë Kombëtare të PS!

Në zbatim të vendimit të Kongresit për raportimin e Detyrave të lëna në kuadër të Rienergjizimit të Partisë, me kërkesën e Kryetarit të PS, ju njoftojmë se ditën e dielë ( 11.02.2024), ora 10:30, tek kompleksi “Xibraku” do të zhvillohet mbledhja e Asamblesë Kombëtare të PS.

Pjesëmarrja në mbledhje është e detyrueshme dhe mungesat janë të pajustifikuara!

Sekretari i Përgjithshëm i PS

Blendi KLOSI

Artikulli paraprakBASHKIA MBËSHTETJE PËR BESËLIDHJEN NË 2024
Artikulli tjetërDEPARTAMENTI I ARTEVE HAP EKSPOZITË