Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në Facebook njofton se është miratuar financimi i rindërtimit të 50 shkollave, 6 kopshteve, 52 terreneve sportive, 1 Pallati Sporti dhe një fushe sportive të përmasave olimpike.

Shefi i qeverisë e ka publikuar në Facebook hartën me qytetet në të cilat do të investohet për rindërtim shkollash, kopshtesh dhe terrenesh sportive.

Me hartën e miratuar për financimin e rindërtimit këtë vit të 50 shkollave, 6 kopshteve, 52 terreneve sportive, 1 Pallati Sporti dhe një fushe sportive të përmasave olimpike, ju uroj një javë të mbarë’-shkruhet ne statusin e shefit te qeverise.

Nderkohe nga harta ne shohim se do kete investime ne 12 qarqe te vendit ku perfshihet edhe qarku I Shkodres dhe ai I Lezhes.

Ne informacionet e dhena nga Rama ne harten e publikuar, shohet se ne Qarkun e Shkodres do investohet ne 5 shkolla, 1 kopesht dhe 3 terrene sportive, ndersa ne Lezhe do investohet ne 3 shkolla, 2 kopshte dhe 5 terrene sportive.

Artikulli paraprakMBYLLJA E ZYRËS SË BE NË SHKODËR
Artikulli tjetërPD PUBLIKON PËRGJIMET AUDIO PËR AGRON XHAFAJ