Kreu i bashkisë Shkodër Benet Beci përmes një postimi në rrjetin social “Facebook ” ka bërë të ditur se ka rifilluar puna për ndërtimin e rrugës së Dukagjinit. Rifillon puna për ndërtimin e rrugës së Dukagjinit, pas ndërprerjes disa ditore për shkak të fatkeqësisë së ndodhur.

POSTIMI I PLOTË

Pas ndërprerjes disa ditore për shkak të fatkeqësisë së ndodhur, një grup ekspertësh kanë analizuar gjendjen e formacionit shkëmbor.
Pas analizave u vendos që të ndërhyhet me shpërthime të kontrolluara në mënyrë që të hidhet poshtë pjesa e paqëndrueshme e shpatit malor që përbënte rrezik.
Tashmë puna po vijon normalisht për zgjerimin dhe ndërtimin e rrugës nga Prekali në drejtim të fshatit Lotaj.
Ky investim kërkon edhe bashkëpunimin e komunitetit për situatën e krijuar deri në pastrimin e plotë të segmentit për një qarkullim të sigurtë të mjeteve dhe banorëve.

https://fb.watch/nN6Y58FmCc/?mibextid=Nif5oz

Artikulli paraprak“PA VONESA DHE PA KUSHTE”, ÇFARË DO TË KËRKOJNË NË KOSOVË DHE SERBI TË DËRGUARIT AMERIKAN
Artikulli tjetërSTAR TREND – (BLINI, GURI I LEKËS) LUMI I SHALËS, TAJLANDA E SHQIPËRISË !!