Është përcjellë në banesën e fundit Mhill Çuni, një ndër rapsodët I cili për mbi 50 vite I këndoi Dukagjini dhe Malësisë së Madhe. Miq dhe të afërm e kujtuan me nderime rapsodin I cili kontribuoi për shumë vite në pasurimin e folklorit.

Repertori I rapsodit Mhill Çuni përfshin më shumë si 250 këngë folklorike. Në vitin 1996 Ka fituar çmimin si rapsodi më i mirë në Takimin kombëtare të Lahutarëve në Lezhë.