Në bashkinë e Shkodrës u prezantua sot promovimi I turizmit të alpeve. Për këtë qëllim përfaqësues nga ministria e turizimi dhe Giz zhvilluan një takim me kryetaren e bashkisë Voltana Ademi në zyrën e kësaj të fundit.

Përfaqësuesit e Giz të cilët dhanë idetë dhe sugjerimet e tyre duke I ofruar asistencë pushtetit vendor me qëllim që ky I fundit të ndërhyjë për të përmirësuar zonat prioritare për zhvillim pjesë e strategjisë së turizmit 2018-2022

Ky studim ka për qëllim të paraqesë vlerat e pamohueshme fizike dhe etnokulturore që rajoni mbart si dhe të parashtrojë mundësitë e gjithanëshme të tij, mbështetur në këto vlera,

për të zëvëndësuar sa më parë rrugën drejt degradimit të përgjithëshëm me atë drejt një zhvillim ndoshta jo imediat por të sigurtë.

 

Artikulli paraprakNJË ANDËRR THURI “NISMËN”
Artikulli tjetërUNISHK VOTON PËR KËSHILLIN STUDENTOR