Janë ulur rastet e reja me Covid-19 në Greqi.

Gjatë 24 orëve janë shënuar 2,874 raste të reja nga 4593 që ishin një ditë më parë.

Në informacionin nga Ministria e Shëndetësisë raportohen 44 të intubuar dhe 15 vdekje.