Gjatë vizitës së tij Ndihmës Sekretari i Shtetit për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe të Zbatimit të Ligjit, Todd Robinson u takua dhe me ministrin e Drejtësisë, Ulsi Manja.

Në një postim në facebook Manja shkruan se shprehu falenderimin për mbështetjen që SHBA ka thënë për reformën në drejtësi dhe sundimin e ligjit.

“Mes miqve diskutohen hapur problemet, por dhe mbështetja për t’i zgjidhur ato në interesin më të mirë të qytetarëve shqiptarë” shkruan Manja.

Artikulli paraprakAMBASADORËT E QUINT-IT NË OSBE VIZITË NË SHQIPËRI
Artikulli tjetërNDIHMËSSEKRETARIN E SHTETIT ROBINSON TAKOHET ME RAMËN