Pas akuzave të rënda në drejtim të mjekëve në spitalin e Marsejës ku humbi jetën Florenc Beqiraj, ka ardhur reagimi zyrtar. Spitali i Marsejës ka reaguar mbi ngjarjen e Florencit duke deklaruar se 23-vjeçari humbi jetën pavarësisht kujdesit nga mjekët në spital.

Zëdhënësi i spitalit në fjalë ka folur për “Reuters” por pa thënë asgjë mbi akuzat e rënda që familja ka hedhur mbi to. Florenci humbi jetën pas disa ditësh në koma në ambientet e këtij spitali. Familjarët dhe miqtë e tij akuzojnë mjekët se i kanë hequr aparaturat Florencit pa marrë mendimin e babait të tij