PËRGJEGJËSI I ARSIMIT NË BASHKI FLET PËR NGROHJEN NË SHKOLLA E KOPSHTE.Përgjegjësi i Zyrës së Arsimit në Bashkinë Shkodër Lodovik Vuka lidhur me problemet që ka shkaktuar ngrohja me gaz në kopështin “Ali Laçej” thotë se nuk ka informacion.

I pyetur se kush e ka përgjegjësinë si në rastin e helmimit të një 5-vjeçari në kopështin “Ali Laçej”, Vuka thotë se atë përgjegjësi e ka firma që furnizon me gaz.Përgjegjësi i arsimit në Bashki nuk ka patur informacion as për problemin e mungesës së ngrohjes dhe mosfunksionimit të kaldajës në shkollën 9-vjeçare “Ali Laçej” e cila tashmë po riparohet.Ditët e fundit disa nxënës nuk kanë shkuar në shkollën “Ali Laçej” si shkak i të ftohtit problem që pritet të marrë zgjidhje sepse në të kundërt mungesat do të vijojnë

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/caeHY8oM8kw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]