ANA E MALIT DHE RRETHINAT KUTITE E PARA NE KZAZ .PRITEN TE MBERRIJNE TE TJERA KUTI VOTIMI .

NE LIDHJE BLERIM CUFI KRYETARI I KZAZ 2 .GURI I ZI DHE RRETHINAT KUTITE E PARA NE KZAZ 

Artikulli paraprak19:29 -SHKODER ,MBYLLET VOTIMI NE 14 QV
Artikulli tjetër19:53- DREJTEPERDREJTE NGA SELIA E PD