Ndërtesa më e lartë në botë, Burj Khalifa, që ndodhet në Dubai, është ndriçuar me ngjyrat e flamurit shqiptar, në nderim të 28 dhe 29 nëntorit.

Foto është publikuar nga deputeti i Kuvendit të Kosovës, Behgjet Pacolli.

Shteti i Katarit ka respektuar edhe viteve të kaluara shqiptarët duke ndriçuar me çdo 28 nëntor ndërtesën më të lartë në botë më flamurin kombëtar shqiptar.