TË ARDHURAT E PANAIRIT SHKOJNË PËR SHTËPINË E FËMIJËS.Te ardhurat e panairit te gjuhes angleze i organizuar nga nxenesit e shkolles se mesme “28 nentori” kane shkuar per Shtepine  e Femijes Parashkollor ne qytetin e Shkodres.

 Vete nxenesit treguan per kete nisme te tyre e mbeshtetur nga drejtoria  e shkolles dhe mesuesit.Nxenesit bejne thirrje qe i gjithe komuniteti te provojne te dhurojne e te japin ndihmen e tyre per keta femije pasi shperblimi emocional eshte i papershkrueshem dhe me me vlere se cdo gje tjeter material.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/kU3RGITDjJA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFESTA E KRISHTLINDJEVE NË KOSOVË
Artikulli tjetërTAKSAT E LARTA, TREGTARËT REAGOJNË