HILA: KY INVESTIM TASHMË KA MARRË NJË PAMJE KREJT TJETËR. Ambasadori zviceran ne SHqiperi, Christof Graff, ka zhvilluar viziten e tij te pare zyrtare jashte kryeqytetit ne Komunen e Bushatit.

I shoqeruar edhe nga drejtues te tjere te njesive te qeverisjes vendore, Graff eshte ndalur ne ladfillin e bushatit ku ka pare nga afer kete investim per perpunimin e mbetjeve urbane. Kryetari i Komunes bushat e ka njohur ambasadorin me ate cfare eshte bere ne kete investim.Ambasadori Graff ka garantuar mbeshtetje nga ana e qverise zvicerane pikerisht per te tejcuar me perpara qofte teknologjine por edhe kualfikimin e personelit.Landfilli i Bushatit, tashme ne eficence te plote, pas depozitimit te mbetjeve nga te gjitha njesite vendore dhe eshte ne fazen e permiresimit te teknologjise se perpunimit te mkbetjeve urbane.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/4Vz_qsmKnIQ?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPËRFAQËSUESJA,SERBËT NUK GARANTOJNË SIGURINË
Artikulli tjetërSA I NJOHIM RREGULLAT E QARKULLIM RRUGOR