Bebi Arenz është bekimi i parë në Spitalin Rajonal Shkodër.
Mami Arjeta solli në jetë shëndoshë e mirë djalin e saj Arenz në orën 07:45 me peshën 4000 gr.
Ardhsh i bekuar! Jetë të gjatë dhe paç këmbën e mbarë.
( Njoftim i spitalit rajonal Shkodër)

Artikulli paraprakDEL BILANCI/7 TË PLAGOSUR NGA FISHEKZJARRËT DHE NJË NGA PLUMBI QORR NATËN E NDËRRIMIT TË VITEVE
Artikulli tjetërPREJ 1 JANARIT 2022 NDRYSHON TATIMI MBI TË ARDHURAT! PAGA MINIMALE DO TË RRITET NË 32 MIJË LEKË