OSMANI: VEPRA E GJEÇOVIT ËSHTË E PAVDEKSHME Ne kuader te 140 vjetorit te lindjes se At Shtjefen Gjecovit Provinca Franceskane ka realizuar nje konference shkencore “At Shtjefen Gjecovi thesar ne hulumtim” per te perkujtuar vepren e tij .

Gjuhetar, studiues, historiane, profesore dhe akademike te shumte vleresuan vepren e pacmueshme te Gjecovit Nder te tjera ne konference u diskutua per vlerat njerezore dhe atdhetare te At Shtjefen Gjecovit, per mitet e tij ku ne qender eshte fjala dhe per vizionet e tija qyteteruese

Artikulli paraprakGJUHADOL, MERREN MASA PËR NDËRTESAT
Artikulli tjetërVLLAZNIA, DY LOJTARË TË HUAJ NË PROVË