Në familjen e z.Nexhmi Bushati, mësuesit të merituar dhe studiuesit të përkushtuar. Një jetë kontribut në arsim për edukimin e brezave dhe në fushën studimore. Biseda me profesorin i ngjan shfletimit të një enciklopedie për Shkodrën, që të mbush me emocione.

Artikulli paraprakSHQIPËRIA ME 6.221 TË PUNËSUAR NË PLATFORMAT ONLINE, E DYTA NË 8 VENDE TË BALLKANIT
Artikulli tjetërMIJËRA VETA PROTESTOJNË KUNDËR DHUNËS NË SERBI, PAS VRASJEVE NË MASË JAVËN E KALUAR