KANDIDATJA E MAZHORANCËS TAKOHET ME BANORËT NË BËRDICË DHE ANË TË MALIT. Bujqësia dhe mbështetja financiare, teknike dhe ndërmjetësuese qe duhet te luaje bashkia ne bashkëpunim me fermerët dhe qeverinë . Ka qene ky thelbi i takimeve te realizuara nga kandidatja për kryetare bashkie Keti Bazhdari me banoret e komunës Bërdice.

Kandidatja e mazhorances për Bashkine e Shkodres ka sqaruar ne detaje projektin qe është bere për bujqësine ne mbeshtetje te fermereve. Totalisht të motivuar nga ky takim qytetarët treguan bindje për fitoren e kandidates Keti Bazhdari.Ana e Malit ishte ndalesa e rradhes e kandidates së mazhorancës  znj.Keti Bazhdari në një tjetër takim të rëndësishëm ku u garantua po ashtu mbeshtetje nga banoret. Kryetari i kesaj komune Xhevat Mollca u shfaq i bindur ne fitore. Gjithnje e me teper programi drejtues i bashkise shkoder nga kandidatja Keti Bazhdari po nje perkrahje ne rritje nga banoret, kjo edhe fale planit konkret qe ne bashkepunim me qeverine te sillet ndryshim  ne realitetin  ekonomik te zones.

Artikulli paraprakTRAJNIM ME TË RINJTË, FRPD DHE FRESSH ULEN NË NJË TAVOLINË
Artikulli tjetërBASHKIA VAU DEJËS, AKUZA NDAJ OSHEE