Mirëmëngjes! Po ti a e ke dëgju këngën shkodrane më të re?😍

Artikulli paraprakSHTRIMET NË SPITALE NË 2022 U SHTUAN 8% PAS PANDEMISË! FLUKSI MË I LARTË NË KARDIOLOGJI DHE PSIKIATRI
Artikulli tjetërBARDH SPAHIA NË POSTRIBË: NJË SËRË INVESTIMESH DO SHTRIHEN NË GJITHË TERRITORIN E KËSAJ NJESIE