Faleminderit shumë të gjithëve!
Dua shumë që të dielën, të gjithë të dalim për të bërë zgjedhjen tonë. Ashtu si na do zemra e mendja, me qetësinë e përgjegjësinë qytetare, për të ndikuar në të ardhmen e Shkodrës.
#shkodraepara #shkodrapozitive

Artikulli paraprakDOSHI: LAGJA NR 5 E HARRUAR, VOTONI PSD DHE BECIN
Artikulli tjetërMAKINA PËRPLAS KËMBËSORIN, HUMB JETEN 63-VJEÇARI