Presidenti i 42-të i SHBA-së është nderuar nga kryeministri Edi Rama me medaljen e ‘Yllit të Mirënjohjes Publike’, çmimi më i lartë që jepet nga Kryeministria.

“Njeriu nga shpresa, keni qenë me ne gjatë kohës, sot jeni mes nesh për të na kujtuar mësimet nga një histori jo fort e largët për të konfirmuar riangazhimin e Amerikës ndaj paqes sonë dhe njëherë të na thërras në shpresë. Iu kërkoj me përulje të pranoni yllin e mirënjohjes për arritjen publike, që është çmimi më i lartë që jepet nga zyra e kryeministrit dikujt që e meriton këtë mirënjohje”, tha Rama.

Artikulli paraprak“JAM VËRTETË PA FJALË”, BILL CLINTON NIS FJALIMIN HISTORIK NË SHQIPËRI
Artikulli tjetërRUSIA NUK NDRYSHON QËNDRIM, ZELENSKY DHE SCHOLZ KËRKOJNË ZGJATJEN E MARRËVESHJES SË DRITHËRAVE