Në kuadër të festave të 28 dhe 29 nëntorit shkolla profesionale Kombëtare “Ndre Mjeda” në Bushat zhvilloi një koncert artistik. Përmes recitimeve, këngëve, pikturave por dhe gatimeve tradicionale nxënësit zgjodhën forma të ndryshme për të treguar dashurinë e tyre për atdheun shprehet drejtori Ruzhdi Kapidanja.

Çdo aktivitet që shkolla e Bushatit realizon është një mundësi për nxënësit e kulinarisë të vënë në zbatim dijet e marra deri më tani thotë drejtori i kësaj shkolle.

Gjatë gjithë kësaj jave edhe shkollat e tjera të qytetit janë angazhuar në zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme në kuadër të festave të nëntorit.

 

Artikulli paraprakSHKODËR, MEDRESEJA AKTIVITET ARTISTIK PËR PAVARËSINË
Artikulli tjetërHIDHET NGA PALLATI NJË GRUA 35 VJEÇE BASHKË ME FËMIJËN E SAJ