Skënderbeu është përjashtuar për 10 vite nga Kupat e Evropës. Vendimi është marrë nga Gjykata e Arbitrazhit Sportiv, CAS që i ka komunikuar lajmin klubit shqiptar.

Deklarata e plotë e CAS

“Gjykata e Arbitrazhit për Sport (CAS) ka hedhur poshtë kërkesën për masat e përkohshme të paraqitura nga klubi shqiptar i futbollit KS Skënderbeu në të cilin kërkoi të qëndrojë ekzekutimin e vendimit të lëshuar nga Trupi i Apelit i UEFA-s më 26 prill 2018.

Më 29 mars 2018, Trupi i Kontrollit, Etikës dhe Disiplinës i UEFA (UEFA CEDB) gjeti KS Skënderbeu përgjegjës për aktivitete të ndryshme të ndreqjes së ndeshjeve dhe lëshoi një vendim në të cilin

Klubi shqiptar ishte përjashtuar nga pjesëmarrja në Klubet e UEFA-s për të cilat do të ishte kualifikohen gjatë dhjetë viteve të ardhshme dhe i kanë urdhëruar klubit të paguajë një gjobë prej 1.000.000 euro.

Artikulli paraprakMATURA SHTETËRORE,PEZULLOHEN 11 NXËNËS, U KAPËN ME CELULARË NË PROVIM
Artikulli tjetërTERRORIZOI BANORËT PASI QËLLOI ME ARMË NË AJËR, I GJENDET EDHE DROGË