Kursi zyrtar i këmbimit valutor, 8 gusht 2023, sipas Bankës së Shqipërisë:

Ç’po ndodh me Euron, Dollarin dhe Lekun? Ja kursi zyrtar i

Ç’po ndodh me Euron, Dollarin dhe Lekun? Ja kursi zyrtar i

 

Artikulli paraprakDOBËSITË NË PRODHIM, KËRKESA PËR EKSPORT DHE TURIZMI RRISIN MBI 21% ÇMIMET E ZARZAVATEVE
Artikulli tjetërPORTUGALIA NË LUFTË ME ZJARRET