MINISTRI, I PËRGJIGJET NGA SHKODRA AKUZAVE TË BËRA NGA OPOZITA SHQIPTARE. Ministri I mireqenies sociale I eshte pergjigjur nga shkodra, akuzave te opozites per shpenzimet e bera per dasmen e tij ne Gjirokaster. Sipas ministrit per dasmen e tij jane shpenzuar zero lek nga buxheti I shtetit dhe I ka ftuar ato qe te kontrollojne prane buxhetit te shtetit per te verifikuar nese  ka pasur shpenzime.

Nderkohe qe veliaj e cilesoi sit e ulet gjestin e opozites e cila merret me deklarata dhe konferenca politike të cilat përdorin cdo lindje, cdo vdekje, apo cdo dasëm
Vetem nje dite me pare, partia demokratike nga selia e saj ka hedhur nje lum akuzash ndaj ministrit Veliaj per shpenzime kolosale ne dasmen e tij te zhvilluar ne kalane e Gjirokastres, te cilat sipas PD-se, jane para te taksapaguesve shqiptare.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/j2ELBvAG768?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAINERI: NDAJ TIRANËS LUAJMË PËR FITORE
Artikulli tjetërBRAKTISEN SHKOLLAT, MËSUESIT NË POLIKLINIKË