Nënkryetari I bashkisë Shkodër Tonin Dedaj, ka reaguar pas vizitës së kryeministrit Edi Rama në muzeun “Vendi I Dëshmisë dhe Kujtesës” në Shkodër një ditë më parë, nga ku deklaroi se ky institucion do t’I nënshtrohej rikonstruksionit për t’I dhënë më shumë jetë.

Nënkryetari I bashkisë e bëri këtë deklaratë në ceremoninë e 4- vjetorit të ngritjes së monumentit kushtuar qendresës dhe persekutimit komunist në Shkodër.