Deputetët e Bardhit dhe të Berishës vendosën të nisin sesionin e ri parlamentar me zakonin e vjetër. Atë të vijimit të kaosit për të mos lejuar zhvillimin normal të aktivitetit parlamentar.

Prandaj Partia Socialiste ka vendosur të kalojë mbledhjen e 3 komisoneve parlamentare të cilat ishin caktuar për sot online.

Artikulli paraprak‘PO I BËRTISJA ‘PSE MË PËRDHUNOVE VAJZËN’, DHE AI MË TALLTE’, ZBARDHET DËSHMIA E 50-VJEÇARIT SHQIPTAR QË VRAU KUNATIN NË GREQI
Artikulli tjetërHASANI NË KONFERENCË ME GËRVALLËN: SULMI NË BANJSKË ISHTE AKT TERRORIST, AUTORËT DUHET TË DALIN PARA DREJTËSISË