MALAJ: KRENARË PËR E STUDENTËVE TË KËTIJ FAKULTETI .

Pas 3 vitesh studimi, studentet e fakultetit Ekonomik I kane dhene fund sistemit me te larte arsimor ne Shqiperi duke u diplomuar. Ne kete ceremony pervec stafit te pedagogeve dhe dekanes se fakultetit ekonomik ishin te pranioshem dhe prinder te studenteve te cilet kane zene nje vend te vecante ne edukimin e brezit te ri te studenteve. Pikerisht me rastin e kesaj dite e cila do te mbetet e paharruar per studentet e ketij fakulteti, kane drejtues te fakultetit dhe universitetit te shkodres te cilet uruan studentet
E pranishme ne kete ceremoni zv ministria e arsimit nora malaj, ka uruar te gjithe studentet por duke u ndalur edhe ne hapat qe qeveria shqiptare por hedh per reformimin e sistemit arsimorMe pas njeri pas tjetrit duke nisur nga studentet me te dalluar me mesataren me te larte te kater viteve net re deget e fakultetit ekonomik, finance kontabilitet, administrim biznes dhe turizem kane marre diplomat perkatese. Ne kete menyre tashme pas 4 viteve studimi, leksionesh dhe seminaresh studnetet I kane dhene fund dhe auditoreve te universiteteve, duke u pergatitur tashme te shkembejne dijet e marra ne auditoret e universitet, me eksperiencat qer do te kete gjithsecile ne sherbim te zhvillimit ekonomik te rajonit te Shkodres por dhe me gjere.

Artikulli paraprakCHAMPIONS LEAGUE, SKËNDERBEU NDAL BATE-N
Artikulli tjetërFUSHË ARRËZ, INFRASTRUKTURË NË HIJE