BANORËT APEL NDAJ NDËRMARRJES SË RRUGËVE PËR NDËRHYRJE .

Për të gjithë ata që nuk e kane parë, nuk e njohin dhe nuk perjetojne lekundjet e tmerrshme pergjate udhetimit mbi te, kjo rruge I ngjane zonave të harruara në ndonjë nga fshatrat e thelle. Por jo ajo në fakt është rruga që mban emrin Demokracia permes te ciles qarkullojne cdo dite as me pak e as me shume se 70 perqind banorve te qytetit te Fushë Arrëzit. E premtuar e sterpremtuar prej 20 vitesh rruga, emri I të cilës I është vënë për të përjetësuar lirin në fakt eshte realiteti I hidhur që mbizotëron në këtë pjesë të qytetiti të Fushe Arrëzit ku jetojn shumica e popullsisë .
Banorët të cilët bashkjetojnë ndër vite më rrugen që vetem emrin ka të till, me pluhrin e shkatuar prej saj, me mungesen e ndriqimit, muret mbajtese që rrezikojne jete njerzish dhe pa infrastrukturen e duhur për një qytet tashmë nuk bejsojne se e afërt do të jetë dita kur ata do të jetojne si në pjeset e tjera të Fushë Arrëzit.

Bashkia e Fushe Arrëzit ka prezantuar disa here projektet per rikonstruksionin e lagjes siper qytetit por vec projekteve duket se nuk është arritur asgjë për shkak të mungeses së fondeve.

Artikulli paraprakDIPLOMOHEN STUDENTËT E EKONOMIKUT
Artikulli tjetërKABINAT ELEKTRIKE, SHKODRA NË “RREZIK VDEKJE”