JANAR 2015, MJEKËT PA LIÇENSË APO PA PIKË KREDITE DO PEZULLOHEN .

Para pak diteve ministri i shendetesise shprehu shqetësimin per edukimin në vazhdim te mjekeve dhe stomatologeve ne te gjithe vendin. Nisur nga kjo problematike presidenti i urdherit te mjekut per qarkun e shkodres dr vehbi kovaci tregoi per star+ gjendjen e personelit te kujdesit shendetesor ne Shkoder, malesi e madhe dhe puke
Kovaci ka treguar se ne qarkun e shkodres jane rreth 5 mjeke qe rrezikohen por ka edhe te tjere te cilet nuk kane plotesuar numrin 150 te krediteve apo qe operojne pa license, ne lidhje me kete fakt dr kovaci I pyetur nga star+ nese kjo situate ndikon ne cilesine e sherbimit mjekesor qe I ofrohet popullsise u shpreh
Te gjithe ato mjeke apo stomatologe qe aktualisht operojne pa license deri ne janar 2015 patjeter duhet te pajisen me license dhe brenda ketij afati te gjithe mjeket e stomatologet duhet te kene 150 kredite perndryshe pas ketij afati vendet e tyre te punes do te shpallen vakante, ato do I nenshtrohen nje provimi dhe ne raste te moskalimit te ketij provimi I hiqet perfundimisht e drejta per te ushtruar profesionin e tyre

Artikulli paraprakKARBURANTET, 50 M LARG OBJEKTEVE PUBLIKE
Artikulli tjetërPROCEDIME PENALE PËR VJEDHJE TË ENERGJISË, KANOSJE DHE VEPRA TË TJERA PENALE ( Video )