18 PIKTURA ABSTRAKTE DHE 1 PORTRET ME BOJË XHAMI. Piktori Edmond Dhrami ka hapur ne hollin e teatrit Migjeni ekspoziten e tij me 18 piktura abstrakte dhe nje portret, piktori ka treguar se kjo ekspozite sjell nje risi ne teknike dhe jo vetëm. Kjo ekspozite u vleresua si e veqante edhe nga profesori i psikologjise se artit Qamil Gjyrezi.

Per here te pare realizohen piktura me boje xhami dhe per here te pare ne qytetin e Shkodres ekspozohet ne hollin e teatrit Migjeni nje menyre e veqante e te berit art sic ishte ekspozita e piktorit Edmond Dhrami.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/DO37KIc9BrY?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNIS “TURIZMI I BIÇIKLETAVE”
Artikulli tjetërMBI 127 MIJË SHQIPTARË KUNDËR UEFA-s