EMERGJENCAT CIVILE: SITUATA NË AKSET RRUGORE TË QARKUT SHKODËR Reshjet e debores qe perfshin gjithe vendin nje dite me pare kane krijuar probleme per sa i perket qarkullimit te automjeteve ne shume akse rrugore. Shefi i Emergjencave Civile Pellumb Dani ben te ditur se aktualisht ne Qarkun e Shkodres te gjitha akset nacionale jane te hapura ndersa segmentet Qafe Thore – Theth dhe Selce- Vermosh mbeten te bllokuara per shkak se trashesia e debores arrin ne 70 cm. Megjithate Dani thote se ne terren ndodhen 2 fadroma me te cilat po punohet intensivisht per normalizimin e situates . Nderkohe sipas shefit te Emergjencave Civile, ne bashkepunim edhe me institucionet e tjera po monitorohet edhe sasia e shkarkimeve ne hidrocentrale per te shmangur permbytjet ne zonen e Nenshkodres. Ndonese reshjet e e debores jane nderprere, problem paraqiten ngricat per shkak te temperaturave shume te ulta ndaj per te gjithe drejtuesit e automjeteve keshillohet te tregojne kujdes dhe ne akset problematike te perdorin zinxhiret.

Artikulli paraprakBASHA PËRJASHTON ÇDO MUNDËSI PËR KOALICION ME LSI
Artikulli tjetërPOLICIA E SHKODRËS, NË ANALIZËN VJETORE TË 2015-tës