Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama është i ftuar në ‘mistike’ të organizuar nga partia e kryeministres së Italisë Giogia Meloni, festë e cila zgjat 4 ditë nga 14 dhjetori në 17 dhjetor.

Kryeministri Edi Rama tha se qendra e pritjes nuk është Guantanamo dhe se “duhet respekt për viktimat e kampeve të vërteta të përqendrimit”

“Personat e shpëtuar në kuadërtë marrëveshjes për emigrantët mes Italisë dhe Shqipërisë nuk do të lihen në det apo do të dërgohen në Guantanamo apo në një kamp përqendrimi siç thonë disa”.

Kështu kryeministri shqiptar Edi Rama, i cili kundërshton opozitën: “Duhet të kemi respekt për viktimat e kampeve të vërteta të përqendrimit dhe të Guantanamos”.

Artikulli paraprakVARREZAT E DËSHMORËVE VENDEPOZITIM MBETJESH
Artikulli tjetërSHKODËR, ARRESTOHET 1 SHTETAS DHE PROCEDOHEN 3 TË TJERË PËR VEPRA TË NDRYSHME PENALE