FAKULTETI EKONOMIK EDHE KËTË VIT AKADEMIK ME MUNGESA AMBJENTESH. 

Qe ne oren 8 te megjesit atehere kur fillon zyrtarisht orari i mesimit studentet i jane drejtuar dyerve te fakultetit ku edhe jane njohur me prezantimet e para. Drejtuesit me te larte te fakulteteve kane prezantuar nxenesit e viteve te para me stafin e padagogeve, programet e studimit, oraret dhe ambjentet.Trashani ka theksuar se perveq aneve pozitive qe ka ky fakultet edhe ky vit akademik do filloje me mangesi ne infrastrukture per rrjedhoje studentet e fakultetit ekonomik do e realizojne mesimin ne tre godina te ndryshme. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/Wz87mSNi-io?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakUNIVERSITETI I SHKODRËS HAP DYERT
Artikulli tjetërPLATINI: JA PSE LEJUAM SHQIPËRINË DHE SERBINË NË NJË GRUP