Familjarët e Mateos që u vra në Fier nga Klodian Çalamani janë acaruar para burgut ku ndodhet i izoluar autori, ku kanë nisur të gjuajnë me gurë në drejtim të godinës, pasi ata nuk i lejonin të hynin brenda.

Nëna e 8-vjeçari madje ka marrë radion e policisë që komunikon duke ia hedhur në tokë.

Artikulli paraprakBUXHETI PËR FERMERËT, JA SA DO TË JETË MBËSHTETJA DHE INVESTIMET NË ZHVILLIMIN E BUJQËSISË
Artikulli tjetërRA AKSIDENTALISHT NGA SOLETA, 72-VJEÇARJA PËRFUNDON NË GJENDJE TË RËNDË