Ambasada e Francës në Kosovë po ashtu ka konfirmuar se s’u konsultua nga Qeveria e Kosovës para se t’i shpallje “Mbrojtjen Civile” dhe “Brigadën e veriut” organizata terroriste.

Kjo ambasadë ka thënë se as nuk u informuan parparakisht.

“Ne as nuk jemi konsultuar dhe as nuk jemi informuar paraprakisht për vendimin e qeverisë së Kosovës për shpalljen e organizatave ‘Mbrojtja Civile’ dhe ‘Brigada e veriut’ si organizata terroriste.” – thuhet në përgjigjen ambasadës franceze.

Artikulli paraprakKRASNIQI: KURTI PO NA IZOLON, KOSOVA NË REND ME RUSINË, BJELLORUSINË…
Artikulli tjetërSHTYPI I DITËS 1 KORRIK 2023