SHOQATA E GJUETARËVE PËRGATITET PËR AKTIVITETIN KOMBËTAR. Shoqata e gjuetareve ne qarkun Shkoder realizoi garen e radhes me piatel ne fshatin trush ne komunen berdice. Pjesemarres ishin perfaqesues te te gjitha zonave te cilet u vendosen perballe njeri-tjetrit.Kryetari Zyhdi Mustafa shprehet se keto gara do te sherbejne per perzgjedhjen e 5-es me te mire per konkursin kombetar qe mbahet ne Tirane.

Kryetari i shoqates se gjuetareve shprehet se ne daten 27 qershor do te mbahet ne fshatin Zogaj aktiviteti per zagaret e rraces dhe stervitja e tyre me punen e gjuetareve. Shoqata e gjuetareve Shkoder njofton se menjehere pas mbarimit te gares me piatel neper komuna ,me daten 4 qershor deri me daten 12 do te vazhdoje cdo dite pergatitja ne poligonin e qitjes ne Bushat.

Artikulli paraprakKELMEND, KRYEKOMUNARI: PO RRITET NUMRI I TURISTËVE
Artikulli tjetërDITA BOTËRORE KUNDËR DUHANIT