LOKJA, AKTORJA KRYESORE MUNGON NË RISHFAQJEN E DRAMËS.Aktorja Tinka Kurti do mungoje ne shfaqjen e drames “Gjaku i Arbrit” me date 17 dhjetor. Organizatoret kane afishuar posterat e drames ku dukshem mungon jo vetem roli i Lokes por edhe emri i aktores se madhe Tinka Kurti.

E kontaktuar nga Star Plus Tinka Kurti ka konfirmuar lajmin per mosprezencen e saj dhe nuk pranon te jape shpjegime por dukshem i mungon Shkodra dhe skena e teatrit ndersa vete organizatoret jane shprehur te rezervuar.Fillimet e provave per rivenien ne skene te kesaj drame ishin shume emocionuese dhe mediatike pasi rikthehej 30 vite me e vjeter ne rolin e Lokes “Artistja e Popullit”,  “Artistja e Merituar” , “Nderi i Kombit” , Tinka Kurti. Megjithate tashme eshte zyrtare Lokja do i mungoje kesaj rishfjaqjeje te drames aq te dashur e te njohur per publikun e shkruar nga dramaturgu Fadil Kraja dhe vene ne skene nga regjisori i ndjere Serafin Fanko.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/gw2FOM0tdb0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNDAHET NGA JETA SKËNDER DRINI
Artikulli tjetërFJALËT E FUNDIT, TË NJË NJERIU TË MADH