Banorët e Kashnjetit i rezervuan një pritje të jashtëzakonshme kandidatit te Koalicionit “Bashkë Fitojmë” Dr Pashk Gjoni. Gjoni zhvilloi një takim në vëndlindjen e tij, ku pavarësisht reshjeve të shiu, Gjoni iu tha banorëve se nuk do tu zhgënjej, ndaj si kryetar bashkia do të kete edhe më shumë obligim ndaj kësaj zonë që e ka bërë krenar.

Pashk Gjoni u ndal edhe me banorët e Kallmetit, të cileve iu tha se po tentojnë me shantazhe tu blejnë vota por mbylluni deren dhe mos i lejoni.

Kandidati Gjoni mori mbeshtetje maksimale nga banorë që ai të jetë pas 14 maji në krye të bashkisë së Lezhë.

Artikulli paraprakSPAHIA: INVESTIME NË ART DHE KULTURË
Artikulli tjetërBERISHA: MBËSHTETJE ZEF HILËS