Ceremonia e ndarjes së çmimeve dhe bursave të nxënësve fitues të kolegjit “Hasan Riza Pasha” është kthyer në traditë tashmë.

Me dhjetëra cmime u shpërndanë për nxenësit që dolën fitues në olimpiada dhe konkurse kombëtare, ndërkombëtare dhe rajonale.

Nëndrejtori Ardit Boriçi tregon me entuziazëm arritjen e këtyre studentëve në veprimtari të ndryshme.

Salla e teatrit Migjeni nga ku u zhvillua edhe aktiviteti jehoi nga duartrokitjet për arritjet e këtyre nxënësve.

Konkurenca e tyre në fusha të ndryshme si art, shkencë, futboll etj, u dha atyre mundësi për të fituarr cmime mjaft me vlerë si dhe bursa të cilat do ju japin një ndihmesë mjaft të madhe.

Kolegji “Hasan Riza Pasha” ka mjaft nxënës të talentuar me të cilët krenohet.

 

Artikulli paraprakKRYEBUSHAT, PIKA E ZEZË E AKSIDENTEVE
Artikulli tjetërSTAR TREND – 25.05.2018