Artikulli paraprakITALI – LIGJI I CALL CENTER HYN NË FUQI PAS 3 MUAJSH
Artikulli tjetër“SHQIPONJAT” SHQIPTARE NISEN DREJT AFGANISTANIT , MES 40 USHTARËVE DHE DY FEMRA